Del 1 av 10.
I kvällens avsnitt berättar freestyle/FMX-stjärnan Fredrik om sin karriär och hojbyggaren Kenta fixar ett smart skjuts-kit till en customhoj. Svenska roadracingmästaren Filip berättar om sin satsning på att vinna VM. Och självklart blir det mycket MC-åkning!

Del 2 av 10.
Filip gör fys-tester på Bosön och Kenta fortsätter bygga om customhojen. Fredrik ligger i hårdträning med ett nytt trick inför tävlingen på Ullevi. Greta har bestämt sig för att ta körkort och får en annorlunda start på sin mc- resa.

Del 3 av 10.
Greta skriver in sig på trafikskolan och tar sin första körlektion. Filip berättar om det hårda arbete som krävs för att nå roadracingtoppen. Fredrik tävlar på Ullevi och tränar även nya lovande crosstalanger. På hojbyggaren Kentas Swap meet träffas massor av mc-intresserade.

Del 4 av 10.
Fredriks Cirkus Spektakulär med stuntåkarna Rackartygarna och Gbgx3m underhåller på MC-mässan. Greta kör ute i trafiken för första gången. Roadracingföraren Filip och hans team förbereder inför tävlingssäsongen med träning i Spanien. Kenta bygger färdigt kopplingen på en Indian -46.

Del 5 av 10.

I närmare 40 år har Twin Club arrangerat Custom Bike Show i Norrtälje där drygt 300 custombyggare ställer ut sina motorcyklar. Nu pågår förberedelserna för fullt. Greta går en riskutbildning samt förbereder sig inför teoriprovet. Roadracingföraren Filip tävlar på Mantorp Park. Hojbyggaren Kenta lägger sista handen vid motorcykeln som han ska ställa ut på Custom Bike Show.


Del 6 av 10.

Efter månader av förberedelser är det äntligen dags för den årliga motorcykelutställningen på Custom Bike Show i Norrtälje!
Cralle Lindholm åker till Guldvingeklubbens 30- årsjubileum i Eskilstuna och träffar bland annat en riktig globetrotter som kört 150 000 mil på sin Guldvinge.


Del 7 av 10.

I Västervik är det riktig folkfest på HojRock, dit MC- förare och MC-klubbar kommer från hela Nordeuropa. Här umgås alla och har kul tillsammans oavsett ålder, vem man är eller vilken typ av motorcykel man gillar. Cralle Lindholm träffar Potatoes MC, en MC-klubb med snabba sporthojar som största intresse. Här blir det åka av!


Del 8 av 10.

Grusgurun Elving Solli tar med sig roadracing-stjärnan Cralle Lindholm och hårdrockstrummisen Lea Ceder på äventyrsåkning i de norska fjällen. Vi träffar Mats "Lappen" Nilsson som med sin digra meritlista är en legend i cross- och endurosammanhang. Vad sägs om imponerande åtta segrar i den krävande tävlingen Gotland Grand National!


Del 9 av 10.

Grusgurun Elving Solli, roadracing-stjärnan Cralle Lindholm och hårdrockstrummisen Lea Ceder fortsätter sin offroad-touring på nya spännande vägar i den norska vildmarken. Hur har Mats "Lappen" Nilsson lyckats vinna världens största motocrosstävling, Gotland Grand National, åtta gånger?! Det är uppladdning dagen före GGN och freestylemästaren Fredrik Johansson och kompisen Bengt Anderberg lär sig många knep av Mats ute på banan. Greta Rechlin möter nya utmaningar då hon deltar i en av SMCs tjejkurser.


Del 10 av 10.

Äntligen är det dags för världens största motocross- tävling – Gotland Grand National! Tillsammans med drygt 2 200 andra tävlande brottas freestylemästaren Fredrik Johansson och kompisen Bengt Anderberg med hojarna i leran. Kommer all hård träning tillsammans med åttafaldiga GGN-vinnaren Mats "Lappen" Nilsson att göra någon skillnad?! Det är dags för final i roadracingserien Pro Superbike.
Filip Backlund har haft SM-guldet i sikte, men har nu plötsligt alla odds emot sig med både brutet nyckelben och motorhaveri.


Trailer inför seriestarten.

   
     

Innehåll på den här sidan kräver en nyare version av Adobe Flash Player.

Hämta Adobe Flash Player

fredrik